Nijmegen, Nederland
+31618154242
gijs@storyseekers.nl

Diensten

Promo’s & bedrijfsfilms

Met een promofilm kun je jouw organisatie, product & dienst, of een evenement krachtig op je doelgroep overbrengen. Om ze jou te laten volgen, je product te laten kopen, of wat je doel ook maar is. Ik help je jouw doel met beeld en geluid te bereiken.

Interviews & reportages

Het verhaal van jouw organisatie, van je klant, of van jou. Wie kan dat beter vertellen dan de mensen zelf? Met interviews & reportages breng je jouw verhaal authentiek in beeld en spreekt het nog meer tot de verbeelding. Ik verzorg je interviews & reportages zowel inhoudelijk als in beeld en geluid.

Animaties

Soms heeft een verhaal een heldere uitleg nodig. Dan zijn animaties een ideale oplossing om je verhaal snel, simpel en sprankelend te vertellen. Ik verzorg de animatie, zoek een passende voice-over en voeg de juiste muziek toe.

Vlogs & programma’s

Vlogs en (online) programma’s zijn een populair en authentiek middel om je boodschap over te brengen. Ik help je de juiste mensen in je organisatie te vinden en begeleid ze om vlogger of presentator te worden. Vind ik die niet, dan zorg ik voor een geschikte presentator!

Zoek je iets maar staat het er niet bij? Bel of mail me, als het met beeld & geluid te maken heeft kan ik het voor je maken!